Bestuur

Voorzitter

Mijn naam is Marja de Wit en ben getrouwd met Hans. Wij hebben drie kinderen, Niels, Sven en Nadine. Ook hebben wij vier kleinzoons.

Sinds 2001 ben ik met onze dochter bij TOSS gekomen. Een jaar later ben ik lid geworden van het bestuur. Eerst als algemeen bestuurslid, later als penningmeester en nu al een aantal jaar als voorzitter. Ik doe dit nog altijd met erg veel plezier. Jonge kinderen noemen mij weleens ‘die oma van de twirl’.
Voor de vereniging ben ik naast bestuurder, ook een naai ouder. Dit voor mijn eigen dochter, maar zeker ook voor de andere leden.

Naast het vrijwilligerswerk voor TOSS, heb ik samen met een vriendin een ouder-peutervereniging opgericht. PIB Spijkenisse. Wekelijks verzorgen wij acht lessen voor in totaal zo’n 140 peuters met een ouder. Buiten het feit dat dit belangrijk is voor ouder en peuter vind ik het erg leuk om te doen.

In de vrije tijd die ik overhoud ben ik graag in de bloementuin bezig en kamperen wij graag in eigen land met ons eigen kampeermiddel.

Secretaris
Penningmeester

Mijn naam is Stef Ekstijn. Ik ben 60 jaar en sinds november 2021 penningmeester bij TOSS. Mijn beide dochters Elvira en Annefleur zijn in 2009 begonnen met twirlen bij TOSS. Na vijf jaar zijn zij overgestapt naar twirlvereniging Liberté. Daar zijn zij ook vijf jaar lid geweest. Annefleur is toen teruggekomen bij TOSS en Elvira is niet veel later ook teruggekomen, nu als trainster. Daarnaast is Elvira lid van twirlvereniging Inspiration.

Ik werk al 36 jaar fulltime bij de gemeente Rotterdam en ik heb daar al op verschillende afdelingen gewerkt.

In mijn vrije tijd is mijn grootste hobby de tweede wereldoorlog. Daar steek ik veel tijd in. Als het mooi weer is kan je mij vaak vinden op de camping op het eiland Tholen, waar wij genieten van onze stacaravan.

Toen er vacatures kwamen in het bestuur van TOSS, heb ik even getwijfeld en er goed over nagedacht en heb ik mij vervolgens aangemeld.

Algemeen bestuurslid

Ik ben Simone en ik woon in Zwartewaal.

Ik werk fulltime, december 2018 ben ik moeder geworden van een zoon en in oktober 2020 is mijn dochter geboren. Ik ben zelf ooit begonnen bij een majorette vereniging, later een majorette en twirl vereniging, waarbij ik in diverse teams heb gezeten, maar ook solistisch heb meegedaan met een dance twirl en 1 baton. Ik geef inmiddels bijna 12 jaar les, waarvan nu 7 jaar bij TOSS Spijkenisse.

Daarnaast ben ik ook algemeen bestuurslid. Dit houdt in dat ik help waar nodig en niet specifiek 1 taak heb binnen het bestuur. Ik ben het aanspreekpunt voor leden en trainsters als ze met iets zitten of even een gesprek willen hebben.

Wat ik heel belangrijk vindt is dat een leerling plezier heeft in de twirl sport. Het is een hele leuke sport en ieder doet het op zijn of haar eigen tempo. Ik neem dan ook graag mijn geduld om een leerling te laten groeien op zijn of haar tempo. Daarbij staat plezier uiteraard voorop.

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Sylvia van Oostrom, algemeen bestuurslid van twirlvereniging TOSS en moeder van één van onze twirlsters. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken van onze leden tijdens de twirlwedstrijden en de speciale momenten die wij regelmatig met onze leden hebben.
Samen met Marja ben ik regelmatig te vinden bij de gemeente voor bijeenkomsten voor verenigingen. Hier halen wij veel tips en tricks uit om de vereniging steeds weer verder te ontwikkelen.

Zelf houd ik van het zorgen voor mijn gezin en wandel en fiets ik graag in en rondom Spijkenisse.

Verder wil ik je graag laten weten dat TOSS een fijne, knusse vereniging is waar kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en vermaken met de baton.