Bestuur

Voorzitter

Mijn naam is Marja de Wit en ben getrouwd met Hans. Wij hebben drie kinderen, Niels, Sven en Nadine. Ook hebben wij drie kleinzoons.

Sinds 2001 ben ik met onze dochter bij TOSS gekomen. Een jaar later ben ik lid geworden van het bestuur. Eerst als algemeen bestuurslid, later als penningmeester en nu al een aantal jaar als voorzitter. Ik doe dit nog altijd met erg veel plezier. Jonge kinderen noemen mij weleens ‘die oma van de twirl’.
Voor de vereniging ben ik naast bestuurder, ook een naai ouder. Dit voor mijn eigen dochter, maar zeker ook voor de andere leden.

Naast het vrijwilligerswerk voor TOSS, heb ik samen met een vriendin een ouder-peutervereniging opgericht. PIB Spijkenisse. Wekelijks verzorgen wij acht lessen voor in totaal zo’n 140 peuters met een ouder. Buiten het feit dat dit belangrijk is voor ouder en peuter vind ik het erg leuk om te doen.

In de vrije tijd die ik overhoud ben ik graag in de bloementuin bezig en kamperen wij graag in eigen land met ons eigen kampeermiddel.

Secretaris

Vacant

Penningmeester

Mijn naam is Astrid de Jongh. Sinds februari 2018 ben ik penningmeester bij TOSS en zorg ik ervoor dat iedereen zich aan zijn betalingsplicht houdt. Ook zorg ik dat de wedstrijden op tijd betaald zijn aan de bond. Voordat ik penningmeester werd was ik alleen de moeder van Priscilla die nu 7 jaar op twirlen zit.
Buiten mijn werkzaamheden bij TOSS werk ik 4 dagen in de logistiek. Wij verzorgen de opslag van ADR goederen en zorgen voor transport met oa containers. Ik werk daar op de afdeling administratie en wij regelen ook douaneafhandelingen. Op de dinsdag ben ik vrij en werk ik thuis als nagelstyliste.

Wanneer ik vrij ben kan je mij vinden in de keuken om lekkere cake en/of taartjes te bakken. Ook kan je me vinden aan de eettafel om een diamant painting te maken of twirl pakjes te loveren of te beplakken met steentjes.

Lekker naar buiten om te geochachen vind ik ook heerlijk om te doen.

PR en media

Mijn naam is Sylvia van Oostrom, één van de bestuursleden van twirlvereniging TOSS en moeder van één van onze twirlsters. Ik maak foto’s van onze leden tijdens de twirlwedstrijden en de speciale momenten die wij regelmatig met onze leden hebben.
Samen met Marja ben ik regelmatig te vinden bij de gemeente voor bijeenkomsten voor verenigingen. Hier halen wij veel tips en tricks uit om de vereniging steeds weer verder te ontwikkelen.

Zelf houd ik van het zorgen voor mijn gezin en wandel en fiets ik graag in en rondom Spijkenisse.

Verder wil ik je graag laten weten dat TOSS een fijne, knusse vereniging is waar kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en vermaken met de baton.

Algemeen bestuurslid

Ik ben Simone en ik woon in Zwartewaal.

Ik werk fulltime, ben moeder van een zoon van 2 jaar en in oktober 2020 is mijn dochter geboren. Ik ben zelf ooit begonnen bij een majorette vereniging, later een majorette en twirl vereniging, waarbij ik in diverse teams heb gezeten, maar ook solistisch heb meegedaan met een dance twirl en 1 baton. Ik geef inmiddels bijna 10 jaar les, waarvan nu 5 jaar bij TOSS Spijkenisse.

Daarnaast ben ik ook algemeen bestuurslid. Dit houdt in dat ik help waar nodig en niet specifiek 1 taak heb binnen het bestuur. Ik ben het aanspreekpunt voor leden en trainsters als ze met iets zitten of even een gesprek willen hebben.

Wat ik heel belangrijk vindt is dat een leerling plezier heeft in de twirl sport. Het is een hele leuke sport en ieder doet het op zijn of haar eigen tempo. Ik neem dan ook graag mijn geduld om een leerling te laten groeien op zijn of haar tempo. Daarbij staat plezier uiteraard voorop.