Trainsters

Trainster solisten en teams

Hallo allemaal! Mijn naam is Nadine en ik ben 26 jaar. Ik twirl al sinds ik 4 jaar oud ben en heb dit altijd gedaan bij TOSS. Sinds 2011 geef ik les en in 2014 heb ik de docentenopleiding behaald. Buiten het twirlen ben ik ook juf in het onderwijs en vindt ik het leuk om andere nieuwe dingen te leren.

Doordat ik al lang twirl heb ik alle onderdelen gedaan behalve 1-baton. Misschien dat ik dat ooit nog ga doen. Verder heb ik al meerdere EK’s en WK’s mee mogen maken en daar mooie resultaten mee behaald. Binnen de vereniging geef ik elk onderdeel en het senioren team les. Doordat ik zelf bij The Yellow Rainbows in Schiedam in de teams train kan ik bij TOSS de senioren teams en de nieuwe leden les geven.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het trainen, muziek mixen en routines aan het verzinnen. Verder ben ik graag met vriendinnen op pad of lekker ergens iets eten en een wijntje drinken. Daarnaast ben ik ook al sinds 2014 vrijwilligster bij Stichting Roparun in het promotieteam. Heel de dag zingen, dansen, teams aanmoedigen en vooral veel mooie momenten meemaken en beleven.

Trainster solisten

Ik ben Simone en woon in Zwartewaal. Ik werk fulltime, ben moeder van een zoon en een dochter. Zelf ben ik ooit begonnen bij een majorette vereniging, later een majorette en twirlvereniging, waarbij ik in diverse teams heb gezeten. Ook heb ik solistisch meegedaan met een dancetwirl en 1 baton. Inmiddels geef ik al bijna 12 jaar les, waarvan nu bijna 7 jaar bij TOSS Spijkenisse.

Omdat ik eerst bij een majorette vereniging zat, heb ik bij de bond mijn majorette A behaald. Dat ging toen nog met ballet, baton technieken en muzieknoten lezen. Later heb ik met de omslag naar de twirlsport alles opnieuw aangeleerd gekregen, door het volgen van een fase 1,2 en 3. Als docent heb ik choreo en specialisatie 1 baton behaald.

Bij TOSS heb ik les gegeven aan een twirlteam, danceteam en een ensemble. Momenteel geef ik nog steeds les aan diverse solisten met 1 baton, dancetwirl en een duo twirl.

Wat ik heel belangrijk vindt is dat een leerling plezier heeft in de twirlsport. Het is een hele leuke sport en ieder doet het op zijn of haar eigen tempo. Ik neem dan ook graag mijn geduld om een leerling te laten groeien op zijn of haar tempo. Daarbij staat plezier uiteraard voorop.

Trainster solisten

Hoi allemaal, ik ben Elvira en 24 jaar oud. Ik twirl op dit moment ruim 10 jaar en ben er naast gaan lesgeven. Zelf doe ik de onderdelen 1-baton, 2-baton en dance bij Inspiration in Voorhout. Ook ben ik juf op de basisschool en geef ik voornamelijk les aan de bovenbouw groepen. Naast twirlen, skate ik graag en speel ik gitaar en ukelele!